top of page

NEUROFEEDBACK TERAPI

Er en unik kombination af neurologisk hjernetræning og integrativ terapi

Ro med Elbo's unikke Neurofeedback Terapi er en kombination af neurologisk hjernetræning og terapi. Her bruges den neurologiske hjernetræning til at berolige nervesystemet og  til at øge hjernens evne til at selvregulere sanseindtryk, tanker, følelser, impulshandlinger og fysiske belastningssymptomer.  Dette skaber et stærkt fundament for, at vi igennem terapien kan arbejde med forløsning af traumer, chok, reaktionsmønstre mm. som begrænser os i vores hverdag - Så du kan blive fri af fysiske, mentale og emotionelle belastningssymptomer, og dermed få mere ro og overskud i dit liv. 
Mine klienter har i gennemsnit reduceret deres belastningssymptomer med 77% via Neurofeedback Terapiforløb.

Symptomerne, som vi arbejder med, er fysiske, mentale og emotionelle belastningssymptomer, som begrænser dig i din hverdag. Disse belastningssymptomer omfatter fx søvnproblemer, koncentrations- og hukommelsesbesvær, stresssymptomer og følelsesmæssige udfordringer som traumereaktioner, hyperaktivitet og relationelle udfordringer. 

Er du i tvivl om, Neurofeedback Terapi kan hjælpe dig med dine udfordringer så er du meget velkommen til at booke en uforpligtende klarhedssamtale eller kontakte mig.

Orange velour2 - Kopi.png
I Neurofeedback Terapi kombineres neurologisk hjernetræning og integrativ terapi for at give dig den bedste støtte i din udvikling. Hos Ro med Elbo arbejdes der både ud fra en evidensbaserede videnskabelige tilgang og en relationel tilgang, hvor du som individ er i fokus. 
Du er nemlig eksperten i dit liv!
IMG_2575 - Kopi.JPEG
Neurofeedback Træning
OPSÆTNING AF NEUROFEEDBACK TERAPI

HVORDAN FOREGÅR ET NEUROFEEDBACK TERAPIFORLØB?

Et neurofeedback terapi forløb er et større forløb til dig, som er klar til at skabe en stor og positiv forandring i dit liv

Du kan vælge mellem et forløb af 10, 15 eller 20 sessioners Neurofeedback Terapi. Mængden af sessioner er baseret på klinisk erfaringer med traditionel neurofeedback (uden terapi), hvor 20 træningssessioner oftest vil give en varig effekt af hjernetræningen. Min mission er imidlertid at reducere antallet af sessioner ved at kombinere neurologisk hjernetræning med terapi. Dette har hidtil vist gode resultater, og flere af mine klienter er stoppet før den 20. session, da de var meget tilfredse med de opnåede resultater. Derfor har du nu mulighed for at vælge forløb af forskellig længde. 

Ud fra dine ønsker og behov, så vælger vi i samarbejde, hvilken længe af forløbet som passer til dig. Du har også mulighed for at tilkøbe enkel sessioner efter endt forløb.

Uanset om du vælger et kortere eller længere forløb med Neurofeedback Terapi, så er opbygningen af forløbet den samme:

  • ​​Som det første i forløbet, så skal du udfylde et symptomskema. Dette skema bruger jeg til at udarbejde en skræddersyet hjernetræning plan til dig, ud fra dine personlige ønsker og behov.
     

  • Herefter bruger vi de første 1-3 gange på at indstille udstyret gradvis imens at du hjernetræner. Her skal vi finde et tempo, som passer til dig. Når vi rammer den rigtige hastighed, vil du opleve en behagelig følelse af flow i din hjernetræning, og jeg guider dig trygt hele vejen gennem processen

  • Herefter øger vi fokusset på samtale terapien, som kombineres med hjernetræningen. Her går vi i dybden med de dybereliggende årsager til dine fysiske og/eller mentale symptomer
     

  • De sidste 1-2 sessioner arbejder vi med, hvordan du kan tage dine positive forandringer med dig i fremtiden og hvad der er vigtig for dig at fokusere på fremadrettet, for at have det godt med ro og overskud i dit liv.

Er du klar til at skabe en positiv forandring i dit liv? - Komme af med dine belastningssymptomer samt få ro og overskud til alt det, der giver dit liv mening!

Så er du velkommen til at booke en gratis klarheds samtale i dag

Sammen afklarer vi om Neurofeedback Terapi er det rigtige for dig og matcher dine behov

MERE OM NEUROFEEDBACK TERAPI

Velkommen til Elbo's Neurofeedback Terapi - Find ro og overskud i hverdagen gennem en kombination af neurologisk hjernetræning og terapi. 

Neurofeedback Terapi involverer optagelse af EEG-signaler (hjernebølger), som behandles i realtid, og reflekteres tilbage til dig gennem visuel og auditiv feedback på en computerskærm. Det betyder, at du under terapien har mulighed for at gå en tur i en skov, se nordlys, farverige flyvebaner mm. på computerskærmen og det er her du får udbyttet af hjernetræningen. På computerskærmen spejles din hjernes aktivitet, hvorved at du (via din underbevidsthed) øger dine evner til at selvregulere dine sanseindtryk, tanker, følelser, impulser og fysiske belastningssymptomer, samt beroliger dit nervesystem. Altså understøtter den neurologiske hjernetræning dig under vores terapeutiske arbejde med fx håndtering af traumer, chok, stressbelastning, reaktive relationsmønster og andre udfordringer, som begrænser dig i din hverdag.
 

Elbo's Neurofeedback Terapi kan hjælpe dig med at forbedre dit mentale og følelsesmæssige velvære, og hjælpe dig med at overvinde fysiske, mentale og emotionelle symptomer såsom søvnproblemer, koncentrationsvanskeligheder, tinnitus, lavt selvværd, angst, depressive følelser, traume flashback og relationelle udfordringer. Jeg skræddersyr, i samarbejde med dig, en neurologisk træningsplan, som passer til dine specifikke behov, og det terapeutiske rum giver dig mulighed for at arbejde direkte med det, som er vigtigt for dig.

Jeg ved, at symptomerne kan være forskellige fra person til person, men jeg har erfaring med at hjælpe klienter, der har oplevet de ovennævnte symptomer.  Her har mine klienter gennemsnittet reduceret deres symptomer med 77 %. Hør direkte fra klienterne her.
Kontakt os mig dag for at finde ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig med at opbygge et mere meningsfuldt liv med ro og overskud. 

IMG_2575 - Kopi.JPEG

FIND MERE OM DEN TRADITIONELLE NEUROFEEDBACK TRÆNING

Ro med Elbo
Ro med Elbo's faglige baggrund
Klinikken | Ro med Elbo

FÅ LIDT EKSTRA
RO I HVERDAGEN

følg med på
Instagram & Facebook
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page