top of page
Emma Elbo - Neuroterapeut
Neuroterapi

Faglig baggrund inden for psykoterapi og sundhedsteknologi


Emma Elbo

NEUROTERAPEUTEN BAG RO MED ELBO

DU VIL MØDE MIG, SOM VÆRENDE EN EMPATISK, RELATERENDE, INKLUDERENDE OG INDIVIDUALISERENDE TERAPEUT 

Som terapeut og menneske er jeg passioneret for at hjælpe andre med at finde deres vej gennem livets udfordringer. Min tilgang til terapi er bygget på en række nøgleværdier og styrker, der afspejler min væremåde i det terapeutiske rum, for at hjælpe dig med at opnå mere ro og overskud.

Empatisk: Med empati forsøger jeg at forstå dig og dine udfordringer, hvor jeg kan møde dig i dine følelser. Jeg tror på, at empati er en del af kernen i en vellykket terapeutisk relation. Jeg ønsker at blive klogere på, hvordan du oplever din verden. Så jeg bedst muligt kan støtte dig i at finde din vej til ro og overskud, så du kan leve dit meningsfulde liv. Hvad end der fylder hos dig, så kan du trygt dele det med mig i terapien. Jeg lover at møde dig empatisk og ufordømmende. Jeg har naturligvis tavshedspligt. 

Relaterende: Du er ikke bare en klient - Du er en vigtig del af vores terapeutiske arbejde. Jeg ønsker at møde dig som menneske. I klinikken er der plads til alle dele af dig også dem, som du måske selv prøver at distancere dig fra. Jeg investerer tid og energi i at opbygge en god relation med dig, fordi jeg ved, at dette gør det lettere og mere behageligt at åbne op for det, som er svært. Derudover er jeg oprigtigt nysgerrig på dig og alle dele af din personlighed. 

Inkluderende: Du er så velkommen hos mig. Jeg tror på, at vi alle er unikke, og samtidig er vi en del af det større billede. Uanset din baggrund, tro eller livssituation vil du altid blive mødt med åbenhed og respekt i mit terapeutiske rum. Jeg er overbevist om, at alle har potentiale til at opnå vækst og forandring. Du er vigtig.

Individualiserende: Jeg er nysgerrig på forskellene mellem mennesker og tror på, at der er noget særligt og unikt ved hver enkelt af os. Jeg ønsker at forstå, hvordan du adskiller dig fra dine omgivelser, så jeg kan støtte dig i at skabe gode meningsfulde relationer. Derudover er også nysgerrig hvordan du spejler dig i dine omgivelser, og hvilken værdi det giver dig. Så jeg kan tilpasse dine terapeutiske sessioner til dig. Jeg tror på, at vi alle har skjulte styrker og potentiale, og det er min opgave at hjælpe dig med at opdage og udvikle dine ressourcer.

Neuroterapeut Emma Elbo
IMG_2575 - Kopi.JPEG

FAGLIG BAGGRUND

Approved-Centre-logo-light-BG-002-1.png

2023 - 2025

Nuværende MPF Psykoterapi studerende

2021 - 2025

Uddannet Integrativ Coach & Terapeut 2023

2021-2023

Uddannet ILF Neurofeedback behandler

2022 

Efteruddannelse i PBSP Psykomotorisk Traumeterapi 2022

2022 

Uddannet til BCIA Neurofeedback Behandler 2022

2021-2022

Uddannet i Biomedical Engineering and Informatics, Bachelorgrad, Aalborg Universitet

2018-2021

Applied Research Methods in Psychotherapy Practice, Crossfields Institute

MPF Integrativ Psykoterapeut, Life Academy  

Integrativ Coach & Terapeut, Life Academy

ILF Neurofeedback Certificering, EEG Institute

Efteruddannelse i PBSP Psykomotorisk Traumeterapi, Life Academy

BCIA Neurofeedback Certificering, InMindOut Emotional

Wellness Center

Biomedical Engineering and Informatics, Bachelorgrad, Aalborg Universitet

Kombination af Terapi og Neurofeedback støtter dig,
som en helhed med både hjerne og hjerte

Min interesse indenfor neurofeedback udsprang af en baggrund inden for sundhedsteknologi, da jeg i sommeren 2021 blev med min bachelor i Biomedical Engineering and Informatics på Aalborg Universitet. Herudover studerer jeg Integrativ Psykoterapi på Life Academy, da jeg er fascineret af stor en indvirkning vores følelsesliv har på vores livskvalitet.

I starten af 2022 blev jeg certificeret neurofeedback behandler efter et uddannelsesforløb fra Texas. Herefter har jeg taget en neurofeedback certificering i Danmark, som specialiseret inden for Othmer metoden.

Med neurofeedback kombinerer jeg min interesse inden for at hjælpe dig mod et bedre liv, sundhedsteknologi og integrativ psykoterapi.

bottom of page