top of page
"På 10 gange kan man nå virkelig langt ind i en selv. Komme ned og lande, hvor jeg føler, at mine rødder har slået ind til kernen af jorden.
Igennem dette forløb har jeg haft en følelse af, at du har hjulpet mig til at hive nogle gamle plastre af. Jeg har haft nogle sår, som jeg ikke har kunne hele selv.  Der har du hevet plasteret af. Du har renset det, pustet på det og puttet nyt plaster på. Så har det været mig, som skulle hjem og hele de her sår. Som har gået meget nemmere, fordi jeg har lært at stå så meget fast i mig. Det er en kæmpe kæmpe gave" 

Hør hele Lisas udtalelse i videoen 

// Lisa

Neurofeedback Terapi

Hvad fortæller andre om Ro med Elbo?

TESTIMONIALS

"At få ro i hoved, ro i kroppen - det er så stort, at det er svært at sætte ord på. Det har været fantastisk at gå op på de næste trin af trappen til at blive et bedre menneske. 
Det gør mig glad, når jeg slipper nogle ting. Jeg kan mærke, at jeg har fået en god restitution, en god søvnrytme og meget mere overskud. 
Der er sket så mange ting, der er mange ting der rykker sig. Der har været så mange fede processer i terapien. Jeg kan mærke, at det har frigjort traumer og jeg er blevet opmærksom på, hvad det er, der egentlig sker med mig selv"
 

Hør hele Michaels udtalelse i videoen 

// Michael

Neurofeedback Terapi

92%
65%
Orange velour2 - Kopi.png
"Jeg har haft et rigtig godt forløb med kombineret neurofeedback træning samt terapi hos Emma.

Da jeg startede havde jeg fysiske og mentale symptomer på stress og overbelastning. De fysiske symptomer forsvandt efter kun få gange og de mentale symptomer er væsentligt mindsket, selv her noget tid efter afsluttet behandling.

Emma er dygtig som terapeut. Man føler sig hjemme i hendes miljø og tryg ved at åbne op om sine problemstillinger. Vores snakke har handlet meget om mine nære relationer. Her er der også sket en positiv udvikling og vi oplever mere nærvær og færre konflikter i mit kæresteforhold.

Jeg fortsætter mit samarbejde med hende og vil anbefale både neurofeedback træning samt terapi hos Emma til enhver person som ønsker mere ro og balance i deres liv"
"Jeg vil gerne takke dig for den utrolige store hjælp, du har ydet mig, i løbet af mit sygdomsforløb, i form af neurofeedback og samtaler.
Som virksomhedsejer, kan det være svært at være sygemeldt i flere måneder og samtidig skulle kunne overskue, hvordan jeg kunne komme tilbage igen på fuld tid. Men takket være din professionelle og personlige støtte, har jeg nu en klarere forståelse af mine udfordringer, og hvordan jeg kan håndtere dem bedre
Formålet med behandlingen var at få bedre styr på min tinnitus, mine negative tanker og anspændthed, som var udløst af stress og udbrændthed. Jeg er glad for at kunne sige, at det lykkes at nedbringe mine symptomer med op til 85 % efter mit forløb med dig.
Jeg føler mig meget bedre tilpas i dag, og er igen på fuld tid og ved, hvordan jeg kan passe bedre på mig selv og mine medarbejdere fremover.
Jeg vil meget gerne understrege, hvor taknemmelig jeg er for din professionelle støtte, og hvor meget jeg værdsætter den hjælp jeg har fået af dig, i løbet af den udfordrende og svære tid jeg har været igennem. Jeg vil anbefale dig til enhver, der har brug for hjælp til at tackle stress, angst eller andre udfordringer i deres liv.
Endnu engang, tusind tak for din hjælp"
Integrativ psykoterapi
Neurofeedback Terapi | Ro med Elbo

// Anonym 

// Brian

43%
85%

Neurofeedback Terapi

Neurofeedback Terapi

IMG_2575 - Kopi.JPEG

KLIENT UDTALELSER

om deres forandring gennem et Neurofeedback Terapiforløb eller Samtale Terapiforløb

// Trine

// Brian

// Kimmie

Online terapi

"Emma har på den roligste og mest fantastiske måde hjulpet med at give redskaber til at styrke mit selvværd og sige fra, når ens grænser bliver overtrådt. Hun har lært mig at blive mere nysgerrig på de ting, der fylder hos mig og finde ned til årsagerne til, hvorfor man handler som man gør.
Jeg kan varmt anbefale Emma, hun har i den grad bidraget til
jeg står stærkere idag - tak."

// Tina

Orange velour2 - Kopi.png
Neurofeedback Tæning | Ro med Elbo
ER DU NYSGERRIGE PÅ EFFEKTEN
AF NEUROFEEDBACK TERAPI 

Så se mine modige klienters resultater
efter deres Neurofeedback Terapiforløb

ER DU NYSGERRIGE PÅ OM
NEUROFEEDBACK TERAPI KAN HJÆLPE DIG 

Så er du velkommen til at booke en gratis klarheds samtale 

Du kan også booke din samtaleterapi session i dag,

som kan foregå fysisk eller online

Neuroterapeut | Emma Elbo
bottom of page