top of page
NEUROFEEDBACK TERAPI

Er en unik kombination af neurologisk hjernetræning og integrativ terapi

Ro med Elbo's unikke Neurofeedback Terapi er en kombination af neurologisk hjernetræning og terapi. Her bruges den neurologiske hjernetræning til at berolige nervesystemet og  til at øge hjernens evne til at selvregulere sanseindtryk, tanker, følelser, impulshandlinger og fysiske belastningssymptomer.  Dette skaber et godt fundament for, at vi kan arbejde med forløsning af traumer, chok, reaktionsmønstre mm. som begrænser os, i vores hverdag, gennem terapien. Så du kan blive fri fra fysiske, mentale og emotionelle belastningssymptomer og dermed få mere ro og overskud i dit liv. 
Mine klienter har i gennemsnittet reduceret deres belastningssymptomer med 77% via det unikke Neurofeedback Terapiforløb.

Symptomerne, som vi arbejder med, er fysiske, mentale og emotionelle belastningssymptomer, som begrænser dig i din hverdag. Disse belastningssymptomer omfatter fx søvnproblemer, koncentrations- og hukommelsesbesvær, stresssymptomer og følelsesmæssige udfordringer som traumereaktioner, hyperaktivitet og relationelle udfordringer.  Er du i tvivl om, Neurofeedback Terapi kan hjælpe dig med dine udfordringer så er du meget velkommen til at booke en uforpligtende klarhedssamtale eller kontakte mig.

IMG_2575 - Kopi.JPEG
OPSÆTING AF NEUROFEEDBACK
TERAPI
MERE OM NEUROFEEDBACK TERAPI

Velkommen til Elbo's Neurofeedback Terapi - Find ro og overskud i hverdagen gennem en kombination af neurologisk hjernetræning og terapi. 

 Neurofeedback Terapi involverer optagelse af EEG-signaler (hjernebølger), som behandles i realtid, og reflekteres tilbage til dig gennem visuel og auditiv feedback på en computerskærm. Det betyder, at du under terapien har mulighed for at gå en tur i en skov, se nordlys, farverige flyvebaner mm. på computerskærmen og det er her du får udbyettet af hjernetræningen. På computerskærmen spejle din hjernes aktivitet, hvorefter du, via din underbevidsthed, øger dine evner til at selvregulere dine sanseindtryk, tanker, følelser, impulser og fysiske belastningssymptomer samt beroliger dit nervesystem. Altså understøtter den neurologiske hjernetræning dig under vores terapeuiske arbejde med fx at håndtering af traumer, chok, stressbelastning, reaktive relationsmønster og andre udfordringer, som begrænser dig i din hverdag.
 

Elbo's Neurofeedback Terapi kan hjælpe dig med at forbedre dit mentale og følelsesmæssige velvære, og hjælpe dig med at overvinde fysiske, mentale og emotionelle symptomer såsom søvnproblemer, koncentrationsvanskeligheder, tinnitus, lavt selvværd, angst, depressive følelser, traume flashback og relationelle udfordringer. Jeg skræddersyr, i samarbejde med dig, en neurologisk træningsplan, som passer til dine specifikke behov, og det terapeutiske rum giver dig mulighed for at arbejde direkte med det, som er vigtigt for dig.

Jeg ved, at symptomerne kan være forskellige fra person til person, men jeg har erfaring med at hjælpe klienter, der har oplevet de ovennævnte symptomer.  Her har mine klienter gennemsnittet reduceret deres symptomer med 77 %. Hør direkte fra klienterne her.
Kontakt os mig dag for at finde ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig med at opbygge et mere meningsfuldt liv med ro og overskud. 

I Neurofeedback Terapi kombineres neurologisk hjernetræning og integrativ terapi for at give dig den bedste støtte i din udvikling. Hos Ro med Elbo arbejdes der både ud fra en evidensbaserede videnskabelige tilgang og en relationel tilgang, hvor du som individ er i fokus. 
Du er nemlig eksperten i dit liv!

Orange velour2 - Kopi.png

HVORDAN FOREGÅR ET NEUROFEEDBACK TERAPIFORLØB?

Et neurofeedback terapi forløb er et større forløb til dig, som er klar til at skabe en stor possitiv forandring i dit liv

Du kan vælge mellem et forløb af 10 eller 20 sessioners Neurofeedback Terapi. Mængden af sessioner er baseret på klinisk erfaringer med traditionel neurofeedback (uden terapi), hvor 20 træningssessioner oftest vil give en varrig efftekt af hjernetræningen. Min mission er imidlertid at reducere antallet af sessioner ved at kombinere neurologisk hjernetræning med terapi. Dette har hidtil vist gode resultater, da flere af mine klienter er stoppet før den 20. session, da de var meget tilfredse med de resultater, de havde opnået. Derfor tilbyder jeg også et 10-sessioners forløb. 

Ud fra dine ønsker og behov, så vælger vi i samarbejde, hvilken længe af forløbet som passer til dig. Du har også mulighed for at tilkøbe enkel sessioner efter endt forløb.

Uanset om du vælger et større eller mindre forløb med Neurofeedback Terapi, så er opbygningen af forløbet den samme:

 • ​​Som det første i forløbet, så skal du udfylde et symptomskema. Dette skema bruger jeg til at udarbejde en skræddersyet hjernetræning plan til dig ud fra dine ønsker.
   

 • Herefter bruger vi de første 2-3 gange på at indstille udstyret gradvis imens at du hjernetræner. Her skal vi finde et tempo, som passer til dig - Vi kan samlingen det lidt med at indstille hastigheden på et løbebånd. Ved nogle hastigheder kommer vi ind i en zone af flow, men andre hastigheder kan virke ubehagelige, hvor vi ikke helt kan finde rytmen.
   

 • Når den neurologiske hjernetræning er tilpasset til dig, så begynder vi at kombinere hjernetræningen med terapien. Hvor vi kan arbejde med de dybereliggende årsager til dit ubehag og uro.
   

 • De sidste 1-2 sessioner arbejder vi med, hvordan du kan tage dine positive forandringer med dig i fremtiden og hvad der er vigtig for dig fremadrettet for at have det godt med ro og overskud i dit liv.

Er du klar til at skabe en positiv forandring i dit liv? - Komme af med dine belastningssymptomer samt få ro og overskud til alt det, der giver dit liv mening!

Så er du velkommen til at booke en gratis klarheds samtale i dag

Sammen afklare vi om Neurofeedback Terapi er det rigtige for dig og dine behov

IMG_2574.JPEG
IMG_2576.JPEG

FÅ LIDT EKSTRA
RO I HVERDAGEN

følg med på
Instagram & Facebook

 • Instagram
 • Facebook
bottom of page