top of page

ONLINE PSYKOTERAPI

Lær hvordan du giver slip på det, der tynger dig, og kom tættere på dig selv.
Skab mere ro og overskud til alt det, som giver dit liv glæde og mening.

Online terapi hos Ro med Elbo foregår ud fra en integrativ tilgang, hvor du som et unikt menneske er i centrum. Mit mål er at sikre, at du får det fulde udbytte af terapiforløbet, og derfor tilpasses mine terapeutiske redskaber til dig og dine behov. 

Du vil blive budt velkommen i et trygt og fortroligt online rum, hvor din udvikling kan blomstre. Du vil her blive mødt og set, som den du er med alle dine nuancer - både dem, som kan opfattes som positive, neutrale og negative. Dette er et rum, hvor der er plads til, at du kan være dig, præcis som den du er! Alle tanker, følelser og fornemmelser er velkomne og kan udfoldes frit uden fordømmelse. Herfra kan vi sammen arbejde mod, at du får forudsætninger til at slippe dit ubehag og uro, og at du får ressourcer til at skabe nye handlingsmuligheder i dit liv.

IMG_2575 - Kopi.JPEG
Online terapi, hvor du som et unikt menneske er i centrum

Gennem et terapeutisk onlineforløb kan vi arbejde med en bred vifte af områder, der er skræddersyet til dine behov og ønsker. Du får hjælp og støtte til at styrke din forbindelse til dit 'autentiske jeg' og til at udvikle dine evner og kompetencer inden for:
 

  • Opnåelse af indre ro

  • Personlig- og relationel udvikling 

  • Chok- og traume forløsning

  • Bevidst selvregulering af nervesystemet 

  • Selvaccept, selvværd og selvtillid 

  • Håndtering af kriser, sorg, stress, angst og depression

  • Slippe afhængigheder, reaktionsmønstre og følelsesmæssigt ubehag

Du vil blive fuldt ud støttet i din personlig udvikling, hvor du samtidig får redskaber til at slippe det, som tynger dig, så du kan skabe mere ro og overskud til alt det, som giver dit liv mening.

Er du klar til at slippe din uro og ubehag, samt bevæge dig mod et mere meningsfuldt liv med ro og overskud?

Så er du velkommen til at booke din første session her eller kontakte mig på 60 48 82 41


 

Orange velour2 - Kopi.png

KLIENT UDTALELSER

"Emma er en helt unik og fantastisk terapeut! 🌟Emma er enormt dygtig, nærværende og super skarp til at fange hvor problematikkerne ligger. Det er virkelig imponerende! Jeg bliver positivt overrasket hver gang 🙏🏼 Jeg føler mig enormt tryg hos hende, og jeg kan virkelig anbefale andre, at bruge hende som terapeut " // Camilla 

Læs og hør flere testimonials her

Psykoterapeut Emma Elbo

PRISER

800 kr./session

Ønsker du i stedet at mødes i klinikken?
bottom of page