top of page

NEUROFEEDBACK TERAPI RESULTATER

Her kan du finde information om effekten af Ro med Elbo's Neurofeedback Terapi og hvilke parametre som vi tracker igennem et forløb, for at skabe de bedste forudsætninger for din udvikling

Neurofeedback Terapi er en omfattende og effektiv terapiform, hvor din personlige udvikling og trivsel er i fokus. Løbende igennem forløbet foretages en omfattende symptomscreening ud fra et symptomskema. Her skal du vurdere, hvor meget hvert symptom påvirker dig i din hverdag og udpege 5 symptomer, som du primært ønsker at dæmpe. Denne vurdering hjælper mig med at skræddersy din neurologiske hjerne træningsplan, løbende tilpasse din træningsplan, og evaluere dine fremskridt.

Symptomscreening gennem Neurofeedback Terapiforløbet

Symptomscreening bruges til at måle og vurdere forskellige områder af din sundhed og velvære. Ved hjælp af symptomskemaet bedes du vurdere, i hvilken grad du oplever hvert symptom. 

Nedenfor finder du en oversigt over de forskellige kategorier, som fokusere på i symptomscreening:

  • Smerte

  • Søvnproblemer

  • Opmærksomhed & Læring

  • Sensoriske udfordringer

  • Fysiske udfordringer

  • Emotionelle udfordringer

  • Adfærdsmæssige udfordringer

  • Forbedring af Peak Performances 

Ved at bruge dette symptomskema og analysere dine resultater løbende kan jeg justere og tilpasse din neurologiske hjerne træningsplan for at sikre, at du får den bedst mulige behandling og opnår dine ønskede resultater.

Symptomer | Mere ro | Ro med Elbo
IMG_2575 - Kopi.JPEG
Tidligere klienter har gennemsnittet reduceret deres symptomer med 72%
i løbet af deres Neurofeedback Terapiforløb

SYMPTOMUDVIKLING GENNEM NEUROFEEDBACK TERAPIFORLØB

Du vil her blive præsenteret for nogle af mine tidligere klienters symptomudvikling gennem et Neurofeedback Terapiforløb. Ved hjælp af den løbende symptomscreening er data indsamlet og analyseret, hvilket viser en positive effekt af Ro med Elbo's unikke kombination af Neurofeedback træning og samtale terapi.

Resultaternes præsenteres grafisk over udvalgte symptomer, som klienterne ønskede at dæmpe eller komme helt af med. Disse grafer illustrerer den individuelle udvikling fra før forløbet til efter endt forløb, og viser, hvordan terapiformen har haft en indvirkning på klienternes symptomer og dermed deres trivsel.

Neurofeedback Terapiforløb udbytte
På billedet nedenfor ser du, hvordan tidligere klienters primære symptomer gennemsnitligt er reduceret gennem et Neurofeedback Terapiforløb. Det vil altså sige, at mine klienter i gennemsnittet har reduceret deres symptomer med 48% halvvejs i deres forløb og er endt ud med en reducering på hele 75 % af deres symptomer efter forløbets afslutning.
Symptom fald gennem neurofeedback terapi forløb
Orange velour2 - Kopi.png
Psykoterapeut Emma Elbo
SE OG HØR UDTALELSER FRA TIDLIGERE KLIENTER 
HAR DU LYST TIL EN SNAK?

Her kan vi sammen afklare om Neurofeedback Terapi er det rigtige valg for dig og dine behov 

Så kom forbi klinikken på Hobrovej 76c, 9000 Aalborg

EEG Træning | Ro med Elbo
bottom of page