top of page

HVORFOR ER DET RELEVANT AT KIGGE PÅ DINE SYMPTOMER?

Forståelse af Symptomer: Vejen mod indre ro

Ethvert individ er unikt, og derfor er det min fornemmeste opgave hos Ro med Elbo at tilpasse terapien til dine specifikke behov. For at kunne hjælpe dig bedst muligt med dine udfordringer, er det vigtigt at udarbejde et grundigt og overordnet billede af dine nuværende symptomer.

Ved at identificere og forstå disse symptomer, kan jeg udarbejde en skræddersyet neurologisk hjerne træningsplan til dig. Symptomerne indikerer nemlig hvor vi med fordel skal starte med at træne neurofeedback, for at opnå de bedste resultater. Disse hjernetrænings områder kan for eksempel være over det limbiske system, parietallapperne, frontallapperne eller andre hjerneområder - alt efter typen af symptomer, og hvordan de opfører sig.

Neurofeedback Terapi | Ro med Elbo

Ro med Elbo's tilgang til symptomer: Skræddersyet Neurologisk Træning

Symptomerne, som du oplever, udgør fundamentet for din neurologiske hjernetræning. Symptomerne bruges som vejledning til at udarbejde en neurologisk træningsplan, der er skræddersyet til dine specifikke behov. Denne træningsplan er dynamisk og kan justeres undervejs i terapiforløbet for at sikre, at du opnår de bedst mulige resultater.

Ved hjælp af den neurologiske hjernetræning, også kendt som Neurofeedback Træning, hjælpes du til at reducere dine symptomer, som begrænser dig i din hverdag. Dette sker gennem optagelse af EEG-signaler fra din hjerne, og ud fra disse signaler dannes der feedback, som du modtager via lyd og billede. Du får dermed ikke strøm gennem elektroderne. Den billedlig og lydmæssige feedback hjælper dig med at berolige dit nervesystem og skabe større stabilitet i din hjerne. 

Gennem den neurologiske hjernetræning arbejder vi ud fra nedestående symptom kategorier: 

  • Smerte

  • Søvnproblemer

  • Opmærksomhed & Læring

  • Sensoriske udfordringer

  • Fysiske udfordringer

  • Emotionelle udfordringer

  • Adfærdsmæssige udfordringer

  • Forbedring af Peak Performances  

IMG_2575 - Kopi.JPEG
Du støttes hele vejen i din udvikling, hvor jeg løbende forholder mig til, hvordan dine symptomer udvikler sig over tid. Disse observationer bruges til at justere og optimere din træningsplan, så du får det bedst mulige grundlag for positiv udvikling.

Balance mellem symptombehandling og underliggende årsager

Det er vigtigt at tage hånd om både symptomer og de underliggende årsager bag dem. Hos Ro med Elbo stræbes der efter at arbejde med den grundlæggende problematik, så symptomer ikke kommer igen i samme eller en anden form.

 

Terapiformen fokuserer derfor ikke kun på symptombehandling, men også på at identificere og arbejde med årsagen bag symptomerne. Ved at adressere den dybereliggende årsag, kan vi opnå vedvarende ro inden for symptomerne og forhindre tilbagefald.

Samtidige er det vigtigt at forholde os til symptomerne. Det er nemlig her, fundamentet til vores neurologiske træningsplan og neurofeedback træning ligger. Ved at inddrage neurologisk hjernetræning i terapien skabes et roligt og stabilt udgangspunkt, hvorfra vi kan arbejde med den dybereliggende årsag til symptomet.

Den dybereliggende årsag og symptomhåndtering er kerneelementer i vores terapi. Du støttes og hjælpes gennem hele terapiforløbet med at opnå forståelse, lindring og varig forandring. Mit mål er at hjælpe dig med at opnå mere ro og overskud til at dette, som giver dit liv mening.

Se og hør hvad tidligere klienter har fået ud af et terapeutisk forløb hos Ro med Elbo
Orange velour2 - Kopi.png
ER DU KLAR TIL AT MÆRKE EN FORSKEL?
Længes du efter at slippe dine symptomer og få mere ro og overskud ind i din hverdag

Dine symptomer behøver ikke styre dit liv. Book en gratis klarhedssamtale i dag, hvor vi sammen kan udforske, om Neurofeedback Terapi kan hjælpe dig med at opnå symptomlindring, finde den dybereliggende årsager bag symptomerne og forløsning af dem. Starte din rejse mod indre ro og overskud

Opnå symptomlindring: Se resultaterne

Jeg er så stolt af mine modige klienter og de resultater, som de har opnået gennem Ro med Elbo's Neurofeedback Terapiforløb. I gennemsnit har mine klienter reduceret deres symptomer med hele 72%. 

 

 

Klik her for at opdage, hvordan vores klienter har oplevet forbedringer i deres smerte, søvn, opmærksomhed, sensoriske udfordringer, fysiske symptomer, emotionelle udfordringer og adfærdsmæssige udfordringer.

Psykoterapi | Ro med Elbo
Psykoterapi | Ro med Elbo
Faglig baggrund | Ro med Elbo
Aalborg | Ro med Elbo

FÅ LIDT EKSTRA
RO I HVERDAGEN

følg med på
Instagram & Facebook

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page